Diensten

Front-end development

Front-end development

Met alleen een webdesign kom je er natuurlijk nog niet, om de website te realiseren komt er een stuk Front-end development aan te pas. Front-end development is de bouw van webdesign naar functioneel product ( website ) en de manier waarop de bezoeker de gewenste informatie vindt. Denk hierbij aan de algemene werking, de afbeeldingen, de links, de animaties en alle visuele aspecten.

Front-end development is mijn specialiteit. Ik hou van technische uitdagingen en het toepassen van de laatste technieken en trends in de websites die ik creƫer.


Laat mij je website ontwikkelen

Wanneer je door mij een website laat ontwikkelen dan ben je ervan verzekerd dat deze conform de laatste w3c-webstandards is gebouwd, zoekmachine vriendelijk, razendsnel en zo gebruiksvriendelijke mogelijk is. Tevens word je site zo gebouwd dat deze geschikt is voor alle populaire browsers ( Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer 8 & 9 ).


Heb je al een ontwerp aangeleverd gekregen?

Ook bestaande designs die je al aangeleverd hebt gekregen van 3e partijen kan ik voor je ontwikkelen. Ook deze websites zullen voldoen aan alle technische specificaties en laatste technieken. Ongeacht wie het design heeft ontworpen.


Ga terug naar overzicht