Diensten

Webdesign

Webdesign

Een eerste indruk is heel belangrijk voor je bezoekers, de toon wordt namelijk al gezet door de uitstraling van het ontwerp. Het volledig op maat laten maken van je website heeft vele voordelen. Er zal bijvoorbeeld geen standaard website ontwerp (template) worden gebruikt zodat het uiterlijk altijd uniek is en geheel op je bedrijf of concept is afgesteld.


Webdesign op maat is tegenwoordig essentieel om op te vallen, daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bezoeker van je website geïnteresseerd blijft om de website verder te verkennen.


Tijd voor een redesign van je huidige website?

Het is belangrijk om actueel en up-to-date te blijven, een frisse wind en nieuwe uitstraling zorgen ervoor dat je site er niet verouderd uitziet waardoor je weer meer bezoekers per maand krijgt. Hierdoor vergroot je de kans om weer gezien te worden en dat gebruikers langer op je website blijven.


Hoe ga ik te werk?

Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden de eerste stappen al gezet om je bedrijf succesvol online te vertegenwoordigen, vervolgens word er een concept bedacht wat aansluit op je bedrijf en doelgroep. Voordat de ontwikkeling begint word er een plan van aanpak opgezet zodat je precies weet wanneer wat opgeleverd gaat worden en wat je kan verwachten. Als klant ben je ten alle tijden betrokken bij de ontwikkeling van je website, van concept tot eindproduct. Hierdoor is het eindresultaat altijd optimaal naar wens en doeltreffend.


Waarom een freelancer inhuren?

Het inhuren van een freelancer heeft één groot voordeel namelijk de kosten! Grote web-bureau's hebben maandelijks veel onkosten aan huur, personeel, belastingen en ga zo maar door. Kosten die ik als freelancer niet tot minimaal heb. Daardoor is het mogelijk voor mij als freelancer om tegen scherpe uurtarieven kwalitatief werk te leveren. Daarnaast ben ik als freelancer niet gebonden aan de 9 tot 5 werktijden, dit geeft mij een grote flexibiliteit. Ook sta je als klant dichter bij je project tijdens de ontwikkeling dan bij bijv. een grote studio waar elke opdracht gehaast afgewerkt moet worden. Met een freelancer krijgt je website de zorg die het verdient.


Neem een kijkje in mijn portfolio voor een sfeer impressie en vraag vrijblijvend een offerte aan!


Ga terug naar overzicht