Diensten

Webshops

Webshop

Webshops worden steeds belangrijker in onze maatschappij. Steeds meer winkels leggen het af tegen het gemak en de scherpere prijzen die webshops hanteren. Doordat webshops als paddenstoelen uit de grond schieten is het belangrijk dat er behalve een goed design ook een uitstekend platform wordt gekozen om je te onderscheiden van de rest. Een goed functionerend, duidelijk en mooi platform wekt een stukje vertrouwen onder je potentiƫle klanten, maar ook het beheer van de webshop word een stuk overzichtelijker en makkelijker.


Waarom een webshop?

Er zijn geen openingstijden, de winkel is 24/7 geopend en je krijgt een veel grotere afzetmarkt. Je hoeft je namelijk niet te beperken tot een klein gebied in de winkelstraat, maar je kan het ook nationaal of zelfs internationaal aanpakken.


Welke opties zijn er?

Ik heb kennis en ervaring in 3 e-Commerce systemen, alle drie heel verschillend in complexiteit en inzetbaarheid. In een persoonlijk gesprek kunnen we overleggen welk systeem het beste bij jou en je bedrijf past.

Magento

Complex, uitgebreid en zeer krachtig platform voor webshops. Dit platform is bedoeld voor de grotere webshops met veel producten en klandizie. Dit platform heeft ook een zeer uitgebreid beheerpaneel met statistieken en andere tools die het runnen van een grote webshop makkelijk maken. Het Magento beheerpaneel bied ook ondersteuning voor het runnen van meerdere webshops.

Opencart

Opencart hangt er een beetje tussenin. Lightweight, makkelijk in het gebruik, overzichtelijk beheerpaneel en alle standaard features van een webshop zijn aanwezig. Opencart is iets krachtiger en efficiƫnter dan osCommerce maar niet zo uitgebreid in vergelijking met Magento. Voor de gemiddelde webshop is dit het meest geschikte platform.

osCommerce

Simpel maar doeltreffend platform voor de kleinere webshops. De ontwikkeling is een stuk sneller en dus ook goedkoper. Dit platform is uitermate geschikt voor beginnende webshops of shops die weinig producten in het assortiment hebben.

Ga terug naar overzicht