Diensten

Webdesign

Webdesign

Een eerste indruk is heel belangrijk voor je bezoekers, de toon wordt namelijk al gezet door de uitstraling van het ontwerp. Het volledig op maat laten maken van je website heeft vele voordelen. Er zal bijvoorbeeld geen standaard website ontwerp (template) worden gebruikt zodat het uiterlijk altijd uniek is en geheel op je bedrijf of concept is afgesteld.


Lees meer..

Front-end development

Front-end development

Met alleen een webdesign kom je er natuurlijk nog niet, om de website te realiseren komt er een stuk Front-end development aan te pas. Front-end development is de bouw van webdesign naar functioneel product ( website ) en de manier waarop de bezoeker de gewenste informatie vindt. Denk hierbij aan de algemene werking, de afbeeldingen, de links, de animaties en alle visuele aspecten.


Lees meer..

Content Management Systeem

Wordpress CMS

Een CMS ( Content Management System ) zorgt ervoor dat je zelf de touwtjes in handen hebt wanneer het aankomt op het beheer van je website. Hiervoor maak ik gebruik van het opensource platform Wordpress. Dit CMS is overzichtelijk, zoekmachine vriendelijk en vergt vrijwel geen technische kennis om te bedienen. Klik door voor meer informatie over Wordpress en wat dit CMS voor jou kan betekenen.


Lees meer..

Webshops

Webshop

Webshops worden steeds belangrijker in onze maatschappij. Steeds meer winkels leggen het af tegen het gemak en de scherpere prijzen die webshops hanteren. Doordat webshops als paddenstoelen uit de grond schieten is het belangrijk dat er behalve een goed design ook een uitstekend platform wordt gekozen om je te onderscheiden van de rest. Een goed functionerend, duidelijk en mooi platform wekt een stukje vertrouwen onder je potentiƫle klanten, maar ook het beheer van de webshop word een stuk overzichtelijker en makkelijker.


Lees meer..

Drukwerk

Drukwerk, affiches, business cards

Voor het promoten van websites, events of andere gelegenheden is drukwerk zoals een affiche, flyer of brochure natuurlijk het perfecte middel naast een website. Een affiche of visitekaartje is vaak noodzakelijk en vanzelfsprekend voor een startend bedrijf, maar ook belangrijk voor de gevestigde ondernemer die bijv. een evenement wil promoten.


Lees meer..

Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Je hebt een bedrijf opgestart en uiteindelijk besloten dat een website onmisbaar is, maar behalve een website is een goede huisstijl natuurlijk niet te missen. Je bedrijf heeft daarom een uniek en duidelijk logo nodig. Het logo is uw 1e communicatie middel naar de klant, een logo moet duidelijk, herkenbaar en passend zijn. Het moet niet te complex maar ook niet te simpel zijn. Het creƫren van een goed logo is een belangrijk proces naar een succesvol bedrijf.


Lees meer..

Google optimalisatie

Google optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) is ontzettend belangrijk voor het verkrijgen van een goed functionerende website met veel bezoekers. Door mijn passie voor webdesign en ontwikkelingen ben ik mezelf gaan verdiepen in SEO en hoe ik dit moest toepassen binnen mijn producten. Hierdoor kan ik de garantie bieden dat de technische opbouw van je website altijd 100% is geoptimaliseerd voor zoekmachines en deze hierdoor ook een hogere ranking krijgen.


Lees meer..

Support & Beheer

Support en Beheer

Als een website klaar en opgeleverd is houd het werk natuurlijk niet op. We bespreken allereerst welke hosting oplossing het beste is voor je website, en wat de wensen wat betreft domeinnamen zijn. Zodra je website een plekje op het internet gevonden heeft, is het natuurlijk ook belangrijk dat de website altijd naar behoren zal blijven werken. Mochten er problemen zijn of is de website niet bereikbaar door een technisch mankement dan zorg ik uiteraard dat dit z.s.m. wordt opgelost.


Lees meer..