Diensten

Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Je hebt een bedrijf opgestart en uiteindelijk besloten dat een website onmisbaar is, maar behalve een website is een goede huisstijl natuurlijk niet te missen. Je bedrijf heeft daarom een uniek en duidelijk logo nodig. Het logo is uw 1e communicatie middel naar de klant, een logo moet duidelijk, herkenbaar en passend zijn. Het moet niet te complex maar ook niet te simpel zijn. Het creƫren van een goed logo is een belangrijk proces naar een succesvol bedrijf


Je bedrijf heeft ook een huisstijl nodig

Je hebt nu een uitstekend logo waar je trots op bent, maar je drukwerk heeft nog geen huisstijl
( corporate identity ). Je bedrijf heeft ook bijpassend drukwerk nodig zoals: vistekaartjes, briefpapier, enveloppen, facturen/offertes enz. het beeld van je bedrijf is pas compleet met een passende huisstijl.


Uiteraard is dit geen enkel probleem en zullen we samen aan de slag gaan om je bedrijf of concept een eigen beeld te geven. Dit word gedaan aan de hand van een markt en doelgroep analyse, je doelgroep is immers de klant. Zo weet je zeker dat je alvast een goede start hebt gemaakt met je bedrijf en dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de opmaak van je drukwerk. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


Ga terug naar overzicht