Diensten

CMS: Content Management Systeem

Wordpress CMS

Een CMS ( Content Management System ) zorgt ervoor dat je zelf de touwtjes in handen hebt wanneer het aankomt op het beheer van je website. Hiervoor maak ik gebruik van het opensource platform Wordpress. Dit CMS is overzichtelijk, zoekmachine vriendelijk en vergt vrijwel geen technische kennis om te bedienen. Klik door voor meer informatie over Wordpress en wat dit CMS voor jou kan betekenen.


Eenvoudig zelf je website beheren

Met een CMS kun je als klant zelf inloggen op het beheerpaneel van je website. Hier kun je bijv. je fotogallerij aanpassen, blog/nieuws artikelen schrijven, pagina's toevoegen of bestaande pagina's bewerken. Je hebt niemand meer nodig met een technische achtergrond om je website up-to-date te houden. Het Wordpress platform is zo gebouwd dat deze zonder al te veel kennis kan worden bediend, over het algemeen wordt gesteld dat iedereen die met Microsoft Word kan werken ook prima met Wordpress overweg kan.

Zodra je op maat gemaakte website ontwikkeld is en op het Wordpress CMS draait, zal ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit CMS moet bedienen en welke tips en tricks er verder nog zijn om ervoor te zorgen dat de website ook in de toekomst goed zal blijven functioneren en presteren.


Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Wordpress is een zoekmachine vriendelijk CMS. Dit houdt in dat het CMS is ontwikkeld met SEO in het achterhoofd. Pagina url's, titels, omschrijvingen, alt tags en alle andere zaken die belangrijk zijn voor een zoekmachine vriendelijke website zijn met Wordpress binnen een handomdraai aangepast en zitten overal standaard al in vewerkt.


Bestaande website overzetten naar het Wordpress CMS

Natuurlijk maakt nog lang niet iedereen gebruik van een CMS en het is daarom goed mogelijk dat je huidige website nog word beheerd door een webmaster tegen bepaalde onderhoudskosten. Het is mogelijk om je bestaande website over te zetten naar het Wordpress CMS, hierdoor krijg je zelf de controle over het beheer van je website en ben je niet meer afhankelijk van webmasters of webbureaus die je website tegen betaling bijhouden.

In een gesprek bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en hoe we je website het beste over kunnen zetten naar Wordpress.


Ga terug naar overzicht