Webdesign Roermond - Op zoek naar een designer

Ben je gevestigd in de regio Roermond of omstreken en zoek je een webdesigner of webdeveloper tegen scherpe prijzen? Ben je echt op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in een op maat gemaakt webdesign? Ik ben de aangewezen persoon voor al je web gerelateerde producten, advies en google optimalisatie voor bedrijven en particulieren in de regio Roermond. Professioneel ogende webdesigns tegen lage prijzen, langdurige support en geen onverwachte kosten. Meer informatie over de prijzen die ik hanteer? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!


In welke regio's ben ik actief?

MichielTummers.nl - Webdesign & Development, is momenteel actief als freelance web- en graphicdesigner in de regio's Roermond, Sittard, Maasgouw en Echt-Susteren. Mijn diensten bied ik ook aan in de rest van Limburg, Nederland en zelfs Europa, maar het is altijd prettig voor de communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerder wanneer beiden partijen uit dezelfde regio komen.


Waarom een freelancer inhuren?

Het inhuren van een freelancer heeft één groot voordeel namelijk de kosten! Grote web-bureau's hebben maandelijks veel onkosten aan huur, personeel, belastingen en ga zo maar door. Kosten die ik als freelancer niet tot minimaal heb. Daardoor is het mogelijk voor mij als freelancer om tegen scherpe uurtarieven kwalitatief werk te leveren. Daarnaast ben ik als freelancer niet gebonden aan de 9 tot 5 werktijden, dit geeft mij een grote flexibiliteit. Ook sta je als klant dichter bij je project tijdens de ontwikkeling dan bij bijv. een grote studio waar elke opdracht gehaast afgewerkt moet worden. Met een freelancer krijgt je website de zorg die het verdient.

Voor sfeerimpressies van werk uit de regio Roermond, Sittard, Maasgouw en Echt-Susteren verwijs ik je graag door naar mijn portfolio.

Ik ben tevens vindbaar op Facebook, linkedin en google+